Onze werkwijze

Heeft u plannen voor een nieuwe winkelruimte of kantoor, of gaat uw firma uitbreiden of verhuizen? Zijn uw vergaderzalen of klaslokalen niet meer ingericht in lijn met de hedendaagse audiovisuele technologie? Wilt u uw bestaande audiovisuele installatie upgraden om het nieuwe hybride en interactief werken en leren te vergemakkelijken? Of wilt u uw showroom of etalage in een nieuwe, moderne jas steken om u te onderscheiden in de massa?

TechWorks begeleidt u in 4 stappen naar een audiovisuele oplossing op maat van uw specifieke behoeften!

01.

Analyse & neutraal advies

Ons ervaren team start eerst en vooral met een uitgebreide analyse van uw behoeften en wensen. Bent u op zoek naar een specifiek product, een eenvoudige upgrade of een compleet nieuwe audiovisuele oplossing? Wij vertrekken van uw bestaande ruimte(s) en de al dan niet aanwezige apparatuur om zo een audiovisueel totaalconcept uit te tekenen dat volledig in lijn ligt met uw specifieke verwachtingen én uw budget.

Als merkonafhankelijke integrator maken we hierna een selectie in het ruime marktaanbod van audiovisueel materiaal met als doel de perfecte oplossing op uw maat.

02.

Vlotte installatie & configuratie

U gaat akkoord met onze oplossing? Top! Wij gaan meteen voor u aan de slag!

Onze ervaren technische experts zorgen voor de vlotte levering, installatie en montage van door u bestelde audiovisuele materialen, inclusief de bekabeling en integratie met de bestaande wanden, plafonds en het aanwezige meubilair.

We zorgen tevens voor de programmatie, configuratie en testing en geven opleiding aan uw medewerkers over het gebruik van de nieuwe apparatuur. U mag gerust zijn, onze techniekers zijn pas weg wanneer u er helemaal mee weg bent!

03.

Sterke dienst na verkoop

Uiteraard kunt u ook nadat we bij u vertrokken zijn, nog steeds rekenen op onze uitgebreide kennis en kwaliteitsvolle ondersteuning!

Bij TechWorks gaan we prat op een sterke service na verkoop en dus blijven we steeds telefonisch, online of ter plaatse beschikbaar voor u in geval van bijkomende vragen of technische problemen.

Indien gewenst kan TechWorks ook de monitoring en het onderhoud, zowel correctief als preventief, voor u uitvoeren. Door de continue monitoring en snelle interventies bij (potentiële) problemen is er een maximale return-on-investment en is er intern geen extra workload.

04.

AV as a service

Uw kantoren of winkelruimte steeds inrichten met het laatste nieuwe audiovisuele materiaal?

Dat kan met onze flexibele leaseformules!

Gedurende een bepaalde looptijd huurt/least u audiovisueel materiaal dat perfect aansluit bij uw ruimte en veranderende behoeftes. Concreet ontvangt u een all-in pakket inclusief de beste audiovisuele oplossingen en service.

Meer weten over onze aanpak?

Heeft u een specifiek project gepland en bent u benieuwd hoe we dit bij TechWorks zouden aanpakken? Neem dan vandaag nog contact op met ons team. Zij lopen u graag van A tot Z doorheen het hele traject!

Enkele van onze tevreden klanten

Bekijk al onze klanten hier
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.