Klas- en opleidingslokalen

Een goede audiovisuele ondersteuning is onmisbaar om de deelnemers aan uw opleidingen, lesmomenten en trainingen optimaal te engageren. Met de nieuwste generatie interactieve tools wordt leren niet alleen leuker, maar ook efficiënter! Interactieve schermen, digitale whiteboards en videoconferencing-en presentatieoplossingen dagen deelnemers uit om actief deel te nemen aan de les en maken het mogelijk om gemakkelijk ideeën uit te wisselen en samen te werken.

Wilt u ook een maximaal rendement halen uit uw opleidingen door interactiever en dynamischer te werken? Of u nu een opleidingscentrum, school, universiteit of bedrijf bent, alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw opleidingsruimtes of klaslokalen vind u bij TechWorks!

01.

Beeldoplossingen

Dankzij nieuwste technologieën worden digitale beeldschermen ook steeds vaker gebruikt in opleidingsruimtes en leslokalen. Het klassieke klaslokaal met krijtbord wordt omgevormd tot een meer dynamische omgeving met interactieve whiteboards, touchscreens en digitale flipcharts die de creativiteit, interactie en samenwerking tussen studenten en lesgevers stimuleert. Door het gebruik van digitale beeldschermen kunnen lesgevers hun lessen bovendien visueel kracht bij zetten met haarscherpe afbeeldingen, relevante video's en dynamische animaties.

02.

Geluidsoplossingen

Daarnaast speelt ook geluid een centrale rol in de algemene beleving in leslokalen, auditoria en andere opleidingsruimtes. Een slechte akoestiek kan namelijk leiden tot een verminderde verstaanbaarheid en concentratieproblemen bij zowel de leerlingen als de docenten. Investeer voor een optimale leerervaring daarom ook zeker en vast in de juiste geluidsoplossingen bij de uitvoering van uw audiovisuele project!

Bij TechWorks vindt u niet alleen professionele microfoons en luidsprekers, maar ook hoogwaardige akoestische panelen voor een optimaal geluidsresultaat!

03.

Draadloos samenwerken & hybride lesgeven

Snel en makkelijk draadloos presenteren en interactief samenwerken? Barco ClickShare biedt dé perfecte oplossing om de aandacht bij de les te houden in uw opleidingsruimte of leslokaal. Met één klik op de knop deelt u heel eenvoudig lesmaterie, video's en andere content.

Wilt u lessen of opleidingen bovendien opnemen en streamen zodat deelnemers vanop afstand kunnen volgen? Met onze streaming & archiveringcamera's en software creëert, publiceert en bewaart u eenvoudig interactieve content, zodat deze altijd en overal live te volgen is of herbekeken kan worden.

Barco clickshare button
04.

Communicatie & digital signage

Informeer uw studenten, medewerkers en bezoekers via digital signage en dynamische digitale schermen! Trek op een effectieve manier de aandacht van een generatie studenten die voortdurend verbonden is met digitale communicatie en hier dan ook snel op reageert. Denk hierbij aan al uw communicatie m.b.t. lesroosters, speciale evenementen, gezondheids- en veiligheidsberichten, en nog veel meer.

Een greep uit de opleidingsruimtes die wij inrichten:

Trainingsruimtes
Klaslokalen
Auditoria
Aula's
Collegezalen
Ateliers
Laboratoria

Onze realisaties

Wat kunnen we voor u doen?

Uw opleidingsruimte of leslokaal optimaal inrichten met de juiste audiovisuele tools voor een optimale leerervaring? Bij TechWorks ben je aan het juiste adres voor een voorstel op maat van ook uw bedrijf! We ontwerpen voorstellen voor iedere situatie en elk budget.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.