FAQ

Hieronder lijsten we voor u alvast even de meest gestelde vragen op m.b.t. Barco Clickshare Present en Clickshare Conference.  Vindt u het antwoord niet waarnaar u op zoek bent? Neem dan vandaag nog contact op met ons team. Wij helpen u graag verder!

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Barco ClickShare?

Met Barco ClickShare kunt u moeiteloos presentaties delen en samenwerken met collega's, waardoor vergaderingen efficiënter en productiever worden. Het systeem biedt ook een naadloze draadloze verbinding met hoge beeld- en geluidskwaliteit.

Wat is het verschil tussen Barco Clickshare Present en Barco Clickshare Conference?

Barco Clickshare Present is gericht op draadloze presentaties, terwijl Barco Clickshare Conference is ontworpen voor videoconferenties.

Kan ik mijn eigen apparaten gebruiken met Barco ClickShare?

Ja, Barco ClickShare werkt met bijna elk apparaat, waaronder laptops, smartphones en tablets.

Kan ik Barco Clickshare integreren met mijn bestaande videoconferentiesysteem en andere AV-apparatuur?

Ja, Barco Clickshare is ontworpen om naadloos te integreren met bestaande videoconferentiesystemen. Daarnaast is Barco ClickShare compatibel met de meeste AV-apparatuur en kan dus naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande systeem.

Kan Barco Clickshare worden gebruikt met alle besturingssystemen?

Ja, Barco Clickshare is compatibel met alle besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, iOS en Android.

Is het mogelijk om meerdere ClickShare-apparaten tegelijk te gebruiken?

Ja, u kunt meerdere ClickShare-apparaten tegelijk gebruiken, afhankelijk van de grootte van uw vergaderruimte en de behoeften van uw team.

Hoeveel gebruikers kunnen tegelijkertijd verbinding maken met Barco Clickshare?

Tot wel 64 gebruikers kunnen tegelijkertijd verbinding maken met Barco Clickshare.

Kan Barco Clickshare ook draadloos geluid verzenden?

Ja, Barco Clickshare kan draadloos geluid verzenden via HDMI of de meegeleverde USB-audiozender.

Kan ik ClickShare gebruiken zonder internetverbinding?

Ja, Barco ClickShare werkt volledig offline en heeft geen internetverbinding nodig om te functioneren.

Wat is de maximale resolutie die Barco Clickshare ondersteunt?

Barco Clickshare ondersteunt een maximale resolutie van 4K.

Welke beveiligingsfuncties heeft Barco Clickshare?

Barco Clickshare biedt verschillende beveiligingsfuncties, waaronder 128-bit AES-encryptie en de mogelijkheid om wachtwoorden in te stellen voor vergaderingen.

Is er technische ondersteuning beschikbaar voor Barco ClickShare?

Ja, TechWorks biedt uitgebreide technische ondersteuning voor al onze klanten, ongeacht waar het product is gekocht. Ons team van experts staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u heeft met uw Clickshare toestel. Daarnaast biedt ook Barco zelf uitgebreide technische ondersteuning voor ClickShare, inclusief software-updates en training.

Is er training beschikbaar voor het gebruik van Barco Clickshare?

Ja, er is training beschikbaar voor het gebruik van Barco Clickshare, inclusief online video's en handleidingen.

Hoeveel kost Barco ClickShare?

De prijs van Barco ClickShare is afhankelijk van de versie en configuratie die u kiest. Neem contact op met ons voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.

Wat gebeurt er als mijn Barco Clickshare-apparaat defect raakt?

Als uw Barco Clickshare-apparaat defect raakt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor ondersteuning en eventuele reparatie of vervanging.

Waarom zou ik mijn Barco Clickshare toestel via TechWorks bestellen?

TechWorks is een gecertificeerde Gold Partner van Barco en werkt al meer dan 10 jaar nauw samen met het merk om de vergaderervaring van klanten te verbeteren. Wij bieden niet alleen zeer aantrekkelijke prijzen en verregaande expertise, maar garanderen ook snelle levertermijnen dankzij ons uitgebreide distributienetwerk in meerdere Europese landen.

Biedt TechWorks garantie op Barco Clickshare producten?

Ja, TechWorks biedt standaard de garantie van Barco op alle Clickshare producten die bij ons worden gekocht. Bovendien zorgen wij voor een gratis garantieverlenging tot 5 jaar op alle toestellen die door ons worden geïnstalleerd.

Is er een verschil in prijs als ik mijn Clickshare toestel bij TechWorks koop in plaats van rechtstreeks bij Barco?

TechWorks biedt zeer concurrerende prijzen voor alle Barco Clickshare producten, en we werken hard om onze klanten de best mogelijke prijzen te bieden. We streven ernaar om altijd betere prijzen te bieden dan de officiële prijzen van Barco.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij TechWorks voor een Barco Clickshare toestel?

U kunt een bestelling plaatsen voor een Barco Clickshare toestel door contact met ons op te nemen via onze website of telefonisch. Onze medewerkers zullen u graag helpen bij het selecteren van het juiste product en het plaatsen van uw bestelling.

Bestaat er een Clickshare app om het gebruik te vergemakkelijken?

Ja, Barco Clickshare biedt een app voor een vlot en gemakkelijk gebruik vanaf elk toestel.

Hoe werkt Barco Clickshare in een notendop?

Barco ClickShare is een draadloos presentatie- en conferentiesysteem dat eenvoudig te gebruiken is en naadloos integreert in uw bestaande vergaderinfrastructuur. Het werkt als volgt: u sluit het ClickShare-basisstation aan op uw scherm of projector en installeert de ClickShare-app op uw laptop of mobiele apparaat. Vervolgens kunt u met één klik op de knop uw scherm delen en content presenteren zonder dat u kabels hoeft aan te sluiten of ingewikkelde instellingen hoeft te configureren. ClickShare biedt ook geavanceerde functies zoals ondersteuning voor meerdere gebruikers, gelijktijdig delen van content, ondersteuning voor touchscreens en nog veel meer.

Hoe hoe kies ik het beste Clickshare toestel voor mijn ruimte?

Het kiezen van het beste ClickShare-toestel voor uw ruimte hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte van de ruimte, het aantal deelnemers en de gewenste functionaliteit. Onze experts staan altijd klaar om u te adviseren bij het kiezen van het beste ClickShare-toestel voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie?

Is het antwoord u niet helemaal duidelijk of heeft u nog een andere vraag? Neem dan gerust contact op met ons team!

Contact
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.