FAQ

Hieronder lijsten we voor u alvast de vragen op die wij het meest ontvangen omtrent enkele gekende audiovisuele oplossingen zoals Barco Clickshare, WillImpress, Samsung Flip, ...  Vindt u het antwoord niet waarnaar u op zoek bent? Neem dan vandaag nog contact op met ons team. Wij helpen u graag verder!

Welke beveiligingsfuncties heeft Barco Clickshare?

Barco Clickshare biedt verschillende beveiligingsfuncties, waaronder 128-bit AES-encryptie en de mogelijkheid om wachtwoorden in te stellen voor vergaderingen.

Wat is de maximale resolutie die Barco Clickshare ondersteunt?

Barco Clickshare ondersteunt een maximale resolutie van 4K.

Wat gebeurt er als mijn Barco Clickshare-apparaat defect raakt?

Als uw Barco Clickshare-apparaat defect raakt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor ondersteuning en eventuele reparatie of vervanging.

Waarom zou ik mijn Barco Clickshare toestel via TechWorks bestellen?

TechWorks is een gecertificeerde Gold Partner van Barco en werkt al meer dan 10 jaar nauw samen met het merk om de vergaderervaring van klanten te verbeteren. Wij bieden niet alleen zeer aantrekkelijke prijzen en verregaande expertise, maar garanderen ook snelle levertermijnen dankzij ons uitgebreide distributienetwerk in meerdere Europese landen.

Waarom zijn Barco ClickShare Present en Barco ClickShare Conference zo duur?

Indien je Barco ClickShare Present (of Barco ClickShare Conference) vergelijkt met b.v. Chromecast, Miracast of Apple tv is de aankoop van het toestel inderdaad duurder. Echter, de mogelijkheden van Barco Clickshare overkoepelen en brengen al deze oplossingen samen. Zowel Miracast, Chromecast als Airplay werken via Barco ClickShare. Delen kan ook via de Barco ClickShare app en via de buttons. Naast deze opties zijn er nog tal van andere configuratiemogelijkheden op de Barco ClickShare toestellen. Concreet kan iedereen presenteren via Barco Clickshare zowel Windows als Apple gebruikers, zowel computers als mobiele toestellen, .... Met een Barco Clickshare Conference kan je bijkomend draadloos gebruik maken van de aanwezige microfoons, luidsprekers en camera's in de ruimte!

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Barco ClickShare?

Met Barco ClickShare kunt u moeiteloos presentaties delen en samenwerken met collega's, waardoor vergaderingen efficiënter en productiever worden. Het systeem biedt ook een naadloze draadloze verbinding met hoge beeld- en geluidskwaliteit.

Wat is het verschil tussen Barco Clickshare Present en Barco Clickshare Conference?

Barco Clickshare Present is gericht op draadloze presentaties, terwijl Barco Clickshare Conference is ontworpen voor videoconferenties.

Hoe hoe kies ik het beste Clickshare toestel voor mijn ruimte?

Het kiezen van het beste ClickShare-toestel voor uw ruimte hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte van de ruimte, het aantal deelnemers en de gewenste functionaliteit. Onze experts staan altijd klaar om u te adviseren bij het kiezen van het beste ClickShare-toestel voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik mijn eigen apparaten gebruiken met Barco ClickShare?

Ja, Barco ClickShare werkt met bijna elk apparaat, waaronder laptops, smartphones en tablets.

Kan ik ClickShare gebruiken zonder internetverbinding?

Ja, Barco ClickShare werkt volledig offline en heeft geen internetverbinding nodig om te functioneren.

Kan ik Barco Clickshare integreren met mijn bestaande videoconferentiesysteem en andere AV-apparatuur?

Ja, Barco Clickshare is ontworpen om naadloos te integreren met bestaande videoconferentiesystemen. Daarnaast is Barco ClickShare compatibel met de meeste AV-apparatuur en kan dus naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande systeem.

Kan Barco Clickshare worden gebruikt met alle besturingssystemen?

Ja, Barco Clickshare is compatibel met alle besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, iOS en Android.

Kan Barco Clickshare ook draadloos geluid verzenden?

Ja, Barco Clickshare kan draadloos geluid verzenden via HDMI of de meegeleverde USB-audiozender.

Is het mogelijk om meerdere ClickShare-apparaten tegelijk te gebruiken?

Ja, u kunt meerdere ClickShare-apparaten tegelijk gebruiken, afhankelijk van de grootte van uw vergaderruimte en de behoeften van uw team.

Is er training beschikbaar voor het gebruik van Barco Clickshare?

Ja, er is training beschikbaar voor het gebruik van Barco Clickshare, inclusief online video's en handleidingen.

Hoeveel gebruikers kunnen tegelijkertijd verbinding maken met Barco Clickshare?

Tot wel 64 gebruikers kunnen tegelijkertijd verbinding maken met Barco Clickshare.

Bestaat er een Clickshare app om het gebruik te vergemakkelijken?

Ja, Barco Clickshare biedt een app voor een vlot en gemakkelijk gebruik vanaf elk toestel.

Is er een verschil in prijs als ik mijn Clickshare toestel bij TechWorks koop in plaats van rechtstreeks bij Barco?

TechWorks biedt zeer concurrerende prijzen voor alle Barco Clickshare producten, en we werken hard om onze klanten de best mogelijke prijzen te bieden. We streven ernaar om altijd betere prijzen te bieden dan de officiële prijzen van Barco.

Is er technische ondersteuning beschikbaar voor Barco ClickShare?

Ja, TechWorks biedt uitgebreide technische ondersteuning voor al onze klanten, ongeacht waar het product is gekocht. Ons team van experts staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u heeft met uw Clickshare toestel. Daarnaast biedt ook Barco zelf uitgebreide technische ondersteuning voor ClickShare, inclusief software-updates en training.

Hoeveel kost Barco ClickShare?

De prijs van Barco ClickShare is afhankelijk van de versie en configuratie die u kiest. Neem contact op met ons voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.

Hoe werkt Barco Clickshare in een notendop?

Barco ClickShare is een draadloos presentatie- en conferentiesysteem dat eenvoudig te gebruiken is en naadloos integreert in uw bestaande vergaderinfrastructuur. Het werkt als volgt: u sluit het ClickShare-basisstation aan op uw scherm of projector en installeert de ClickShare-app op uw laptop of mobiele apparaat. Vervolgens kunt u met één klik op de knop uw scherm delen en content presenteren zonder dat u kabels hoeft aan te sluiten of ingewikkelde instellingen hoeft te configureren. ClickShare biedt ook geavanceerde functies zoals ondersteuning voor meerdere gebruikers, gelijktijdig delen van content, ondersteuning voor touchscreens en nog veel meer.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij TechWorks voor een Barco Clickshare toestel?

U kunt een bestelling plaatsen voor een Barco Clickshare toestel door contact met ons op te nemen via onze website of telefonisch. Onze medewerkers zullen u graag helpen bij het selecteren van het juiste product en het plaatsen van uw bestelling.

Biedt TechWorks garantie op Barco Clickshare producten?

Ja, TechWorks biedt standaard de garantie van Barco op alle Clickshare producten die bij ons worden gekocht. Bovendien zorgen wij voor een gratis garantieverlenging tot 5 jaar op alle toestellen die door ons worden geïnstalleerd.

Hoe gebruik ik extended desktop met Barco ClickShare?

Om de extended desktop te gebruiken, zoals zovelen in PowerPoint gewoon zijn, dien je de Barco ClickShare app te installeren. Eens geïnstalleerd kan je via deze app kiezen of je extended desktop (uitgebreid bureaublad) wenst te gebruiken of niet.

Wat is het Barco ClickShare Extension Pack?

Het Barco ClickShare Extension Pack is een gratis software die automatisch uw ClickShare-button met de basisunit laat verbinden en ondersteuning biedt voor het 'extended desktop' op zowel Windows als Apple toestellen.

Meer informatie?

Is het antwoord u niet helemaal duidelijk of heeft u nog een andere vraag? Neem dan gerust contact op met ons team!

Contact

Wat is de WillImpress software?

WillImpress is een digital signage oplossing, of oplossing voor beeldschermcommunicatie. De software werd specifiek ontwikkeld voor de vastgoedsector en is gebaseerd op de concrete wensen en vragen van vastgoedmakelaars. Dit biedt de extra mogelijkheden en flexibiliteit die in de vastgoedsector zo belangrijk zijn, en die vaak ontbreken bij de bestaande softwarepakketten, omdat deze voor heel diverse toepassingen ontwikkeld zijn.

Met welk vastgoedpakketten kan WillImpress connectie maken?

De WillImpress digital signage software kan connecteren/communiceren met o.a. Whise, Zabun, Skarabee, Omnicasa, Maximo, ... Maakt u gebruik van een ander pakket? Dan is de kans erg groot dat een connectie hiermee ook (reeds) mogelijk is. Informeer gerust bij ons via het contactformulier.

Meer informatie?

Is het antwoord u niet helemaal duidelijk of heeft u nog een andere vraag? Neem dan gerust contact op met ons team!

Contact

Waarom werkt de interactiviteit of touch functie op mijn Samsung Flip niet goed?

Voor de glasplaat zitten er allemaal sensoren die de beweging van de vinger en pen opvangen en omzetten naar het gewenste commando. De touchfunctionaliteit van uw Samsung Flip kan worden beïnvloed door obstructies die de sensoren blokkeren, zoals stof of voorwerpen op de rand van het scherm. Reinig de randen voorzichtig om eventuele verstoringen te verwijderen. Indien het probleem aanhoudt en uw apparaat is bijgewerkt naar de nieuwste firmware, adviseren wij contact op te nemen met TechWorks support voor verdere assistentie.

Heeft de Samsung Flip een HDMI out?

Bepaalde reeksen van de Samsung Flip hebben een HDMI out signaal. Dit signaal stuurt een copy van het beeldscherm uit en kan b.v. gebruikt worden om het "kleine" beeldscherm te kopiëren naar een grote projectie of naar meerdere beeldschermen in de ruimte.

Waarom is de kwaliteit van ClickShare zo laag als ik Samsung Flip gebruik?

Een Barco ClickShare toestel "vraagt" altijd aan het beeldscherm en/of de projector wat de gewenste resolutie is. Standaard wordt ClickShare in "klein" formaat weergegeven en vraagt de Samsung Flip dus een "lage" resolutie / kwaliteit aan het geconnecteerde Barco ClickShare toestel. Er zijn verschillende manieren om dit op te lossen zoals het vastzetten van de Barco ClickShare resolutie of ervoor zorgen dat de import meteen full-screen wordt weergegeven.

Meer informatie?

Is het antwoord u niet helemaal duidelijk of heeft u nog een andere vraag? Neem dan gerust contact op met ons team!

Contact
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.