Etalages & showrooms

Opvallen tussen de vele winkeletalages om u heen kan best een uitdaging zijn. U wilt dat mogelijke bezoekers uw zaak niet voorbij lopen, en daarvoor is opvallen binnen de massa belangrijk! Daarnaast wilt u potentiële klanten ook binnen uw winkel een unieke ervaring bieden.

De juiste audiovisuele oplossingen helpen u om uw winkelimago te versterken, een onderscheidende winkelbeleving te creëren en uw sales te boosten. Of het nu gaat om dynamische displays die uw boodschap en producten in de kijker zetten, of om hoogwaardige audioapparatuur die een aangename sfeer creëert, TechWorks heeft alle expertise in huis om u te helpen bij het realiseren van uw visie!

01.

Etalageschermen

Etalageschermen zijn de laatste jaren erg in opmars. U ziet ze steeds vaker in winkelstraten waar ze gebruikt worden om de nieuwsgierigheid van voorbijgangers te prikkelen, hen te verleiden tot een bezoekje én hen te informeren over het assortiment en/of eventuele acties. Het juiste etalagescherm op de juiste plaatse biedt een dynamische manier om opvallend te communiceren met het winkelend publiek!

Bij TechWorks bieden wij maar liefst 4 verschillende soorten etalageoplossingen aan, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. 

Twijfelt u over welk type scherm het meest geschikt is voor uw zaak? 
Neem dan vrijblijvend contact op met ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Contacteer ons
Etalage beeldscherm

Ultra high brightness displays

Ultra high brightness displays (LCD) hebben een lichtopbrengst van 2500cd/m² tot 7000 cd/m² en zijn ontwikkeld om zelfs in rechtstreeks zonlicht goed zichtbaar te zijn. De beeldschermen hebben een ingebouwde lichtsensor zodat er steeds een optimale zichtbaarheid is. De aan te raden lichtopbrengst is afhankelijk van de oriëntatie en specifieke situatie (kijkafstand, glasreflectie, …).

Etalage beeldscherm

High brightness displays

High brightness displays (LCD) - met hun lichtopbrengst tot ca. 1000 cd/m² - zijn geschikt voor de meeste heldere binnenomgevingen en voor gebruik in semi-buitenomgevingen waar geen rechtstreeks invallend zonlicht is maar die wel helder verlicht zijn (bv. Noord gerichte etalages, shopping centra, stations, ...).

Led displays & panelen

LED-displays maken gebruik van LED-technologie om afbeeldingen en video's te tonen. Ze produceren zelf licht en worden vaak outdoor gebruikt voor grotere oppervlaktes (vb. videowalls) en in heldere omgevingen (vb. voedbalstadia). Er dient echter steeds rekening gehouden te worden met de resolutie, de helderheid, de benodigde oppervlakte én het budget. 

LED kaders

Ook LED kaders, die bestaan in verschillende types, afmetingen, lichtsterktes, ... bieden een aantrekkelijke en flexibele manier om vastgoedadvertenties te tonen en te promoten. De helderheid van de LED's maakt de afbeeldingen goed zichtbaar, zelfs bij fel zonlicht, en ze kunnen eenvoudig (magnetisch!) worden verhangen en bijgewerkt om nieuwe panden of informatie weer te geven.

02.

Digital Signage
hardware + software

Van informeren over adverteren naar entertainen. Digital signage is dé uitgelezen manier om in contact te komen met uw winkelend publiek en uw boodschap visueel krachtig weer te geven en een maximale impact te bekomen. De juiste dynamische content met bewegende en opvallende beelden op het juiste moment, houdt namelijk ook uw klanten in beweging en zet hen aan tot de gewenste actie!

TechWorks richtte reeds etalages en winkelruimtes in voor:

Bedrijvencentra
Vastgoedkantoren
Kledingzaken
Reisbureau's
Interimkantoren
Frituren

Onze realisaties

Wat kunnen we voor u doen?

Wilt u ook graag een uitnodigende, dynamische etalage die in het oog springt? Bent u benieuwd welke oplossingen wij hebben op maat van uw zaak? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren!

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.