Vergaderzalen & bedrijfsruimtes

Een professionele indruk maken op uw klanten of bezoekers aan het onthaal? Snel en eenvoudig vergaderen met uw collega's? Op een efficiënte, duidelijke manier intern communiceren naar uw medewerkers? Met een op maat gemaakte audiovisuele integratie wekt u uw verschillende bedrijfsruimtes tot leven en versterkt u de professionele uitstraling van uw bedrijf!

Van uw onthaal tot uw vergaderzalen, boardrooms, kantine of productieomgeving, TechWorks biedt voor iedere ruimte een aangepaste oplossing die past bij uw specifieke behoeften en budget.

01.

Beeldoplossingen

Het juiste scherm op de juiste plaats maakt van uw bedrijf een professionele communicator! Naast een ruim aanbod klassieke beeldschermen, zijn ook de interactieve displays en touchscreens - handig om taken te verdelen en te plannen, dashboards te presenteren of samen in team analyses te maken - niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven.

Vergaderuimte textiel instituut
Biamp ceiling microphone - plafond microfoon
02.

Geluidsoplossingen

Geluid speelt een cruciale rol in de algemene beleving in vergaderzalen en andere bedrijfsruimtes. Met een goede balans tussen beeld en geluid creëert u de juiste sfeer, houdt u de aandacht van uw publiek vast en brengt u uw boodschap op een heldere en effectieve manier over. Professionele apparatuur voor een goede geluidsweergave en optimale verstaanbaarheid is dus bij ieder project een must!

03.

Samenwerken & hybride vergaderen

Interactief en creatief vergaderen en brainstormen vanuit een professioneel ingerichte (video)conferencing ruimte, vanaf uw mobiele werkplek of zelfs via uw telefoon? Met een naadloze integratie van de nieuwste technologieën is alles mogelijk!

Teamleden op kantoor maken in enkele seconden gemakkelijk verbinding met deelnemers op afstand, delen draadloos bestanden, presentaties en ideeën in één klik, en dit met perfect geluid én haarscherp beeld alsof ze samen in één ruimte zitten. Onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen verkleinen de afstand tussen uw teamleden, laten u efficiënt(er) samenwerken en zorgen ervoor dat iedereen gehoord wordt en zich betrokken voelt bij uw vergaderingen!

Barco clickshare buttonBarco Clickshare vergaderruimte met camera
04.

Communicatie & digital signage

Digital signage is dé manier bij uitstek om klanten & bezoekers via digitale beeldschermen te tonen wat u in huis heeft. Uw bezoekers professioneel onthalen of de weg wijzen, uw collega's op de hoogte houden, interne communicatie in productieomgevingen, ... U communiceert wat u wilt, wanneer u wilt en bereikt altijd de juiste personen.

TechWorks levert hierbij zowel digital signage players als de software die u nodig heeft om uw boodschap vanuit een centraal punt snel en visueel krachtig naar uw scherm te pushen, waarbij wijzigingen in real time weergegeven worden!

Beeldschermcommunicatie bij Knauf te Wielsbeke

Een greep uit de bedrijfsruimtes die wij inrichten:

Onthaal
Recepties
Vergaderzalen
Boardrooms
Huddle rooms
Magazijnen
Cafetaria

Enkele realisaties

Wat kunnen we voor u doen?

Uw vergaderzaal, receptie of een andere bedrijfsruimte optimaal benutten met de juiste audiovisuele tools voor een vlot en efficiënt gebruik? Bij TechWorks bent u aan het juiste adres voor een voorstel op maat van ook uw bedrijf!

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.