Over ons

Hey daar! Wij zijn TechWorks. Uw ervaren partner in technische en creatieve audiovisuele oplossingen op maat. Van standaardoplossingen tot complex maatwerk, bij ons vindt u de expertise die u zoekt! Al meer dan 15 jaar. Doeltreffend en efficiënt laten wij technologie voor ú werken, binnen uw deadline én binnen uw budget. Klinkt goed, toch!

"Er zijn vandaag de dag zóveel audiovisuele oplossingen, producten en merken op de markt... TechWorks volgt voor haar klanten de technologische (r)evolutie op de voet en helpt hen eerlijk, transparant en op een begrijpelijke manier het bos door de bomen te zien!"

- D. Maes, zaakvoerder -

Onze drive

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis is TechWorks een gereputeerde speler binnen de audiovisuele markt in Vlaanderen.

Ons team van ICT en beeld- en geluidsexperten is permanent bezig met en op zoek naar de nieuwste audiovisuele technologieën. Zij zetten dagelijks alles op alles om elk project innovatief, kwalitatief en efficiënt tot een goed einde te brengen binnen het vooropgestelde budget.

Van projectoren tot videowalls, van draadloos presenteren tot volledige conferentiesystemen. TechWorks analyseert uw huidige situatie, adviseert, ontwerpt en integreert alles tot een perfect werkend geheel.

Een greep uit onze realisaties
Klik voor meer informatie

Onze aanpak

En u mag er op rekenen, we letten hierbij op élk detail: van het opmaken van de offerte over het uitwerken van de voorgestelde oplossing tot het installeren, monteren en configureren van gekozen audiovisuele materialen.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun project, hoe eenvoudig of complex ook, volledig naar wens wordt uitgevoerd. In elke fase denken we met u mee en kijken we hoe we de uitvoering van uw project zo efficiënt mogelijk kunnen organiseren.

Indien nodig doen hierbij een beroep op externe partners die alleen maar dezelfde hoge kwaliteitsstandaard hanteren als wij.

Zo zijn we altijd zeker van het resultaat!

Meer over onze werkwijze
Klik voor meer informatie

Waarom TechWorks

01.

Oplossingen op maat

Wat uw budget ook is, bij ons krijgt u geen standaard offerte, enkel maatwerk. We werken aan uw beeld- en geluidsplan tot we meest geschikte én gebruiksvriendelijke oplossing klaar hebben!

02.

Flexibele & persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke aanpak is het fundament van elke geslaagde samenwerking. Uw vaste contactpersoon staat steeds voor u klaar en volgt uw volledige project van begin tot einde nauwgezet op!

03.

Neutraal advies

Wij volgen de audiovisuele trends op de voet op en werken ongebonden met verschillende, nauwkeurig geselecteerde A-merken om steeds de technologie te garanderen die het beste past bij uw behoeften.

04.

Ervaring & expertise

Met reeds 15 jaar ervaring en honderden tevreden klanten, kennen wij onze producten en technologie door en door. Deze kennis delen we graag met u, eerlijk, transparant en op een begrijpelijke manier.

Graag nauwer kennismaken?

Geprikkeld om ons team en ons bedrijf beter te leren kennen? Contacteer ons vandaag nog om kennis te maken of voor een analyse en advies op maat van uw project. Klein of groot, eenvoudig of complex, wij gaan er graag mee aan de slag!

Enkele van onze
vertrouwde partners

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.