Project Description

referentie techworks: AIB Vincotte

Hairco, groothandel voor kappers en barbiers, liet haar vergaderzalen en opleidingscentrum op het hoofdkantoor in Deinze door Techworks optimaliseren door het integreren van een Epson-projector in combinatie met een Barco Clickshare CSE-200. Draadloos presenteren via hoogwaardige 3 chip LCD-projectoren, dit biedt een haarscherpe gebruikservaring.

Voor de verschillende winkels in onder andere Roeselare en Deinze trekt Hairco resoluut de kaart van beeldschermcommunicatie. Hier installeerde Techworks tal van Philips LED-schermen met hoge resolutie in diverse afmetingen gaande van 32inch tot en met 65inch. De schermen worden dankzij de SignCrow cloud-technologie eenvoudig en centraal of lokaal aangestuurd. Dynamisch promoties en acties in de kijker werken via deze schermen, het loont.

Uw vergaderzalen ook verder optimaliseren? Wilt u klanten aantrekken en overtuigen met digitale beelden of heeft u vragen over hoe u dit kunt doen? Contacteer ons vrijblijvend en we informeren u over de meest optimale oplossingen voor uw situatie. Contacteer ons!