Project Description

referentie techworks: AIB Vincottereferentie techworks: AIB Vincotte

Dupont, wereldspeler in de chemische sector, was op zoek naar neutraal en eigentijds advies rond het audiovisueel inrichten van een aantal ruimtes in de vestiging van Brugge. Techworks installeerde na een plaatsbezoek en grondig overleg met de klant een high end projector met bijhorende audio voor multi-zone gebruik en micro’s van Sennheiser en Apart Audio in het bedrijfsrestaurant zodat deze meteen in een polyvalente zaal werd omgedoopt. De refter kan voorzien worden van afzonderlijke muziek terwijl een ander deel van de ruimte kan worden afgesloten als vergaderzaal door middel van geluidswerende gordijnen. Het geheel wordt draadloos bediend dankzij de Barco Clickshare CSE-200.

In een tweede fase leverde en installeerde Techworks het draadloze presentatiesysteem Barco Clickshare in combinatie met een Epson-projector in de grote vergaderzaal. Later volgde nog de inrichting van twee ruimtes met 65inch schermen van Philips, netjes gemonteerd op Chief trolleys zodat deze mobiel inzetbaar zijn.

Interesse om uw bedrijf ook een audiovisueel duwtje in de rug te geven? Eenvoudige oplossingen met groot gebruiksgemak? Dan bent u bij Techworks aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons en we informeren u over de mogelijkheden voor uw  situatie. Contacteer ons!