Project Description

referentie techworks: AIB Vincotte

Techworks ondersteunde Donaldson, gespecialiseerd in industriële filtratietechnieken, bij het inrichten van onder andere twee vergaderzalen met projectoren en Clickshare.

Omdat Donaldson  ook sterk wenst in te zetten op beeldschermcommunicatie installeerden we 65 en 75inch LED-schermen van Samsung aangestuurd via Spinetix hmp 300 en hmp350 waarop diverse boodschappen voor zowel medewerkers in de magazijnen, kleedruimtes en de laadkaaien als voor externe bezoekers aan het onthaal en bij de goederenreceptie worden weergegeven. Deze communicatie springt in het oog en biedt tegelijkertijd visuele ondersteuning voor een aantal praktische zaken zoals bijvoorbeeld beschikbare laad- en losplaatsen voor externe chauffeurs. Het geheel is volledig geïntegreerd met het ERP-pakket van Donaldson.

Wilt u uw vergaderruimtes ook het nodige gebruiksgemak meegeven? Dynamische en efficiënte beeldschermcommunicatie lijkt u wel iets? Neem dan vrijblijvend contact met ons en we informeren u over de mogelijkheden voor uw  situatie. Contacteer ons!