SmartKapp – het nieuwe whiteboard en flipchart!

De Smart kapp is het nieuwe share-as-you-go whiteboard en een perfecte vervanger van het flipchart. Toch nood aan meer? Geen probleem de Smartkapp IQ is een touch screen met de whiteboard functie prachtig geïntegreerd.

Geen nood aan een nieuwe lading papier of het nemen van een foto’tje om toch maar te onthouden wat er besproken werd. De collega die er écht moest bij zijn is toch wel niet op kantoor? Geen probleem, hij kan live mee volgen, wereldwijd.

Niet volledig duidelijk? Check dan even onze blog met enkele verduidelijkende filmpjes!

Aarzel niet ons te contacteren indien u even uw noden wenst te bespreken, wij vullen aan met de best passende mogelijkheden!

en zoveel meer - videoconferencing lifesize
en zoveel meer - videoconferencing lifesize

Videoconferencing

Vanzelfsprekend bestaat dit ook in vele maten en gewichten. Wat heb u juist nodig, wat zoekt u juist? Mogelijks bestaat voor uw noden reeds een eenvoudige gratis oplossing of is een budget- en gebruiksvriendelijke cloud oplossing voor uw bedrijf ideaal. Liever toch een wat uitgebreider geheel? Perfect, wij weten er alles van!

Aarzel niet ons te contacteren indien u even uw noden wenst te bespreken, wij vullen aan met de best passende mogelijkheden!

Vergaderzaal manager

Touch, schedule, meet.

Zo eenvoudig kan het zijn. Laat deze meetingroommanager koppelen met je google, exchange, lotus, office 365, IBM , NFS, … kalender en zorg voor een duidelijke eenvoudig te bedienen kalender aan de vergaderzaal. Niet langer nood om dagelijks de briefjes op te hangen en te doorschrappen (als dit al gebeurt) bij aanpassingen. Je zal verbaasd zijn van de hogere bezettingsgraad van je vergaderzaal.

Interesse? contacteer ons!

en zoveel meer - vergaderzaal manager
en zoveel meer - interactief onderwijssysteem

Interactief onderwijssysteem

Wil je je lessen opnemen, streamen, interactief maken? Alles kan perfect met de hedendaagse mogelijkheden. De camera’s volgen de lesgever en/of student automatisch en alles kan rechtstreeks gestreamd worden naar o.a. youtube waar iedereen met interesse kan meevolgen.

Display’s, projectie, LED, … we bekijken graag de mogelijkheden met u!

En zoveel meer…

Tegenwoordig zijn er zoveel oplossingen, zoveel merken, …

Daag ons maar uit met wat u zoekt. Virtuele recepioniste, digitaal whiteboard, wereldwijd uw touchscreen kunnen meevolgen, gelijktijdig samenwerken in b.v. een autocad bestand terwijl uw collega aan de andere kant van de wereld zit,…

Laat maar horen, we verduidelijken de oplossingen graag en indien de best passende oplossing ons niet meteen te binnen schiet zoeken we ze op, gegarandeerd!

en zoveel meer - techworks logo