Digital signage? Beeldschermcommunicatie?

u bevindt zich hier:Ā homeĀ >Ā Digital Signage / Beeldschermcommunicatie

verwante verwoordingen: digital signage – narrowcasting – digitale informatie schermen – beeldschermcommunicatie – interactieve schermen – informatieborden

Het is niet mogelijk om over ons dagelijks leven te denken zonder ook even stil te staan bij Informatie en Communicatie, deze 2 woorden spelen een vitale rol in onze samenleving. Dankzij Digital Signage, wij verkiezen de naam beeldschermcommunicatie, is het mogelijk om deze informatie te controleren en de gepaste communicatie op de juiste plaats op de juiste moment weer te geven voor maximale impact.

Digital Signage biedt u de mogelijkheid om al die statische woorden en beelden te veranderen door dynamische schermen die 10x meer aandacht trekken. U hoeft niet langer dagelijks nieuwe externe en interne communicatie af te drukken en te distribueren want u kan alles controleren & aanpassen vanuit uw hoofdkantoor. Digital Signage biedt u de mogelijkheid om dynamische inhoud weer te geven.

Saas of on-premise oplossing? Complex of eenvoudig? Single site of multi site? Single screen of multi screen? We helpen u graag!

Onze partners:

Hoe werkt het?

Content Creatie

digital signage - creatie

Content Distributie

digital signage - distributie

Content Visualisatie

digital signage - visualisatie

Monitoring

digital signage - monitoring

Waar is deze beeldschermcommunicatie toepasbaar?

Hier is het antwoord erg eenvoudig: overal!Ā Onderstaand een lijst van enkele van de meest voorkomende toepassingen van beeldscherm communicatie.
Klik op een onderwerp voor verdere informatie.

Wens je graag meer te weten omtrent de mogelijkheden en meerwaarde van digital signage?

Contacteer me!
Contacteer me!