Laser projectoren

Laser projectoren van Barco en Epson

Steeds meer organisaties willen hun oude, op lampen gebaseerde projectoren vervangen door superieure laserproducten, en terecht

De lasertechnologie zorgt voor spectaculaire kleuren. Klanten hoeven hun vergaderruimte bovendien niet te verduisteren om te genieten van een helder en scherp beeld. Alle projectoren zijn bovendien voorzien van een afsluitklep om de kabels te verbergen, voor een gestroomlijnde look. Dankzij de beproefde lasertechnologie van Epson hoeft u na de setup praktisch geen aandacht meer aan het apparaat te schenken: de lichtbron gaat gegarandeerd 5 jaar of 20.000 werkuren mee, wat betekent dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over vervanging van de lichtbron.

Zowel op gebied van kwaliteit als onderhoud is dit een enorme verbetering t.o.v. de oudere lamp gebaseerde projectoren.

Wil dit zeggen dat je best helemaal geen lampgebaseerde projector meer aankoopt? Helemaal niet! Wij gaan afhankelijk van de gewenste toepassing ofwel de laser ofwel de lamp gebaseerde projector voorstellen. Is het een niet zo vaak gebruikte ruimte waar de projector eenvoudig bereikbaar is? Super, kies maar een lamp gebaseerde projector! Betreft het een veel gebruikte ruimte of een moeilijk bereikbare projector? (m.a.w. is onderhoud kostelijk?) Kies dan maar een laser projector! Hier moet je niet continu de filters reinigen en lampen vervangen, het tijdsintensief her afregelen van de projectoren is hier dus ook verleden tijd!

Bij de low-end en mid-range ruimtes raden wij Epson aan, zij hebben een mooie betaalbare reeks van projectoren. Voor de high-end raden wij zoals steeds Barco aan, zij blijven toch aan de top staan op gebied van kwaliteit!

Heb je vragen of interesse?

Contacteer ons gerust!

Bellen, mailen, messenger chat of via het contactformulier. Alles kan! 🙂

We horen het graag.

groetjes,

Diederik