Gelanceerd op 1 april maar geen grap, de nieuwe Barco Clickshare app voor uw Windows laptop.

In het kort: wat is dit? Geregeld kregen we de vraag dat onze klanten ook graag zonder de superhandige usb-knop wensen te connecteren. Bijvoorbeeld als er te weinig buttons in de ruimte aanwezig zijn. Zoals steeds luistert Barco naar haar klanten, en namen ze de tijd om hierop een antwoord te bieden. En voilà, de Clickshare app voor Windows desktop is er!

In het kort: hoe werkt het? Na opstarten zal de app zichtbaar zijn in de Windows systeembalk (rechterkant van de taakbalk). Door hierop te klikken worden de verschillende vindbare Clickshares weergegeven.

Houd er rekening mee dat u mogelijks het Clickshare paswoord moet ingeven, standaard is deze code niet actief. Indien wel zal deze code meteen weergegeven worden in de bovenhoek van het geprojecteerde beeld.

Na ingeven van het paswoord zal de Clickshare app connectie maken met de desbetreffende Clickshare.

Om te starten met presenteren volstaat het om op de gekende witte cirkel te klikken. Eens gestart zal er een (rode) cirkel gedeeltelijk zichtbaar zijn tijdens de weergave.

Om te stoppen met presenteren volstaat het om met de muis naar de halve cirkel te gaan. Er zal een volledige cirkel zichtbaar worden en door hierop te klikken stopt de presentatie. Om de verbinding te verbreken kunt u “leave meetingroom” selecteren of uw laptop sluiten.

In het kort: bij welke Clickshares werkt dit? Compatibiliteit? Deze app kan gebruikt worden bij zowel de CS-100, de CSE-200, de CSE-800 en de ook nagelnieuwe CS-100 huddle en CSE-200+! Zoals steeds is het uiteraard aan te raden om de nieuwste firmware eerst te installeren!

Interesse om deze nieuwe Clickshare app eens uit uit te testen? Downloaden kan via deze link.

Verdere vragen of interesse hierin? U kunt ons op verschillende manieren contacteren:

  • via uw contactpersoon zichtbaar links bovenaan deze website
  • even mailen naar clickshare@techworks.be
  • ons contactformulier invullen via deze link.