Wat hebben jullie gedaan in de verlofperiode? Wij hebben ons alvast kunnen uitleven!

Weet je welke woorden ons vooral opvielen de voorbije maanden?
Clickshare, 4K, interactief leren & vergaderen, beeldschermcommunicatie, videoconferencing en multi zone audio.

We kregen enorm veel vraag naar:

  1. draadloos presenteren –> natuurlijk raden wij hier clickshare aan. Het product heeft, net als alles, zijn voor & nadelen. Echter zijn wij overtuigd van dit product. We testen continue nieuwe producten, nieuwe oplossingen maar tot heden verkiest clickshare onze voorkeur!
  2. videoconferencing –> skype for business, 90% van de bedrijven (give of take) draait hierop. Dit is ook vanzelfsprekend Office365 is een super oplossing, érg eenvoudig en algemeen gekend.
  3. interactief leren & vergaderen –> zoals gekend verkiezen wij hier de interactieve borden van Smart. De bijhorende, éérste jaar gratis, software is super eenvoudig, gebruiksvriendelijk & gigantisch interactief. Bekijk zeker even ons galerij voor enkele foto’s van deze borden in actie bij o.a. opleidingscentra Cefret, Brandweerkazerne Tielt, Samurai @ Work, Tremec, …
  4. beeldschermcommunicatie –> steeds hebben wij de indruk dat veel concullega’s de recurrente inkomsten verkiezen boven de best-passende oplossing voor de klant. Wist je bv dat het merendeel van de professionele displays reeds de mogelijkheid heeft om content te creëren en weer te geven? Dit zelfs via centrale aansturing m.a.w. je kan een hele batterij displays aansturen zonder meerkost, content creëren op een gebruiksvriendelijke manier, enzo…Waarom bijkomende kosten doen als deze oplossingen, door de grote spelers op de markt zoals philips, samsung, …, ingebakken zitten?
  5. multi-zone audio –> meer & meer bedrijven informeren om hun audio + omroepsystemen, sonos connecties, microfoon’s, … te plaatsen in hun refter, onthaal en vergaderruimtes. Wij verkiezen hier het merk Apart Audio.
    Eenvoudig, gebruiksvriendelijk, énorm veel mogelijkheden en super service bij problemen!

Heb je vragen? kunnen we helpen?

Geef maar een gilletje!