Een nieuwe clickshare firmware update wordt elke paar maanden vrijgegeven voor alle types. Zonet werd clickshare firmware update gereleased voor de CSE-200 en de CS-100. Deze updates vinden we zeer nuttig waarom

  1. Vooral voor de klanten die de clickshare gebruiken in “network integrated” mode. De reactietijd, connectietijd is significant sneller door deze laatste update. Inderdaad dit telt enkel voor de CSE-200 daar integratie niet mogelijk is voor de CS-100.
  2. En ook voor de klanten waar er wifi interferentie is m.a.w. waar de connectie niet steeds verloopt zoals het moet. De clickshare ondervond namelijk bij het scannen naar het correcte kanaal last van wifi storingen zoals b.v. door bepaalde bewegingssensoren. Dit is bij deze update opgelost.

Heb je reeds meerdere issues, en zijn deze ons nog niet gemeld, best even de nieuwe firmware installeren. Heb je de issues ons reeds gemeld, dan is de kans héél groot dat Barco deze update uitvoerde om o.a. uw problemen die we geëscaleerd hebben naar het softwareteam op te lossen. In dit geval werd u reeds door ons gecontacteerd!

Vragen omtrent de firmware update?

Hoe je dit moet installeren vind je terug in zipbestandje of indien nog niet duidelijk, bekijk dan even dit (ouder) youtube filmpje: https://youtu.be/OaZoTUVtR18

Toch maar niet zelf doen? Geen probleem, we helpen je graag verder!

De nieuwe clickshare firmware update downloaden kan je via onze gekende link: firmware update

Had je graag wat verdere informatie gelezen over clickshare of meteen wat youtube filmpjes van clickshare in actie gezien?

Dit kan natuurlijk ook, bekijk dan even onze clickshare pagina op : www.techworks.be/clickshare

Ons rechtstreeks bellen mag natuurlijk ook, uw lokaal contactpersoon vind je bovenaan de pagina!