Lancering Epson 2000 serie!

Epson 2000 serie

Een nieuw jaar brengt steeds een lancering van nieuwe producten met zich mee. Hier is Epson geen uitzondering op maar de lancering van de nieuwe 2000 serie, de opvolger van de 1900 reeks, heeft enkele prachtige nieuwe features.

  1. auto-power-on: Een super feature vinden we persoonlijk gecombineerd met bv clickshare. hierdoor is er géén afstandsbediening meer nodig om de projector de activeren. Het uitschakelen gebeurde reeds automatisch (in te stellen via het menu).
  2. gesture presenter: Via de ingebouwde camera kan de projector eenvoudig bediend worden met gebaren. Dergelijke apps doen reeds de omloop op smartphones maar zit nu ook ingebakken in de 2000 serie van Epson.
  3. focus-help: Handige tool om snel de focus te optimaliseren.  Deze optie was inderdaad reeds aanwezig op vorige reeksen maar hier naar onze mening toch wat verbeterd. Stel de poetsvrouw heeft per ongeluk de projector een duw gegeven en de focus is niet meer optimaal. Wat te doen? Even op de “focus-help” know duwen waarna een ‘schuifbar’ zichtbaar wordt op het scherm. De focus aanpassen tot beide pijltjes zich op hetzelfde punt bevinden en klaar is kees. Niet zo duidelijk? contacteer ons of wacht nog even, een filmpje volgt!

Vragen omtrent de nieuwe serie? Bel/mail uw lokaal contact maar even op (vindbaar links bovenaan de website) en hij helpt u graag verder! Of contacteer ons via onze contactpagina: contacteer ons hier