Clickshare CSM-1 firmware update met Apple mirroring!

Clickshare CSM-1

Eindelijk is hij er, de lang verwachte update van de clickshare CSM-1 met apple airplay support. Het was lange tijd onmogelijk om dit software matig te integreren maar is uiteindelijk toch gelukt! Proficiat aan het Barco ontwikkelingsteam!

De nieuwste firmware downloaden kan je via onze gekende link: firmware update

Heb je problemen of wil de firmware update niet lukken? Geef ons dan een seintje en we helpen je zo snel mogelijk.

Wist je dat wij onze klanten de mogelijkheid geven om de clickshare zelf te installeren? Via deze manier besparen ze meteen de installatie kost en gidsen we ze telefonisch door het installatie proces bij vragen.

Vragen omtrent de firmware update of omtrent clickshare in het algemeen? Bel uw lokaal contact maar even op (vindbaar links bovenaan de website) en hij begeleidt u graag, vanzelfsprekend gratis, door het updateproces!

Had je graag wat verdere informatie gelezen over clickshare of meteen wat youtube filmpjes van clickshare in actie gezien?

Dit kan natuurlijk ook, bekijk dan even onze clickshare pagina op : www.techworks.be/clickshare