Dzine – wij helpen u nog graag!

Reeds meerdere malen vertelden klanten ons dat ze het spijtig vinden dat DZine niet meer gesupporteerd of verkocht wordt door Barco. Dat vinden wij ook, echter helpen wij graag de vast DZine klanten nog verder waar mogelijk.

Hou er wel rekening mee dat er géén nieuwe firmware / software upgrades meer beschikbaar zijn op dit systeem. De allerlaatste IDS studio versie is 5.2.0.22. Heb je deze nog niet maar zou je wel graag deze geïnstalleerd zien? We helpen je graag verder.

Heb je vragen omtrent:

  • installatie laatste firmware / software
  • aanpassing hardware naar software key
  • installatie op server i.p.v. vaste pc
  • database integratie
  • opleidingen

dan helpen we je graag!

Liever een update naar het nieuwe uitgebreide pakket X2O? Kan perfect. Ken je dit nog niet? bekijk dan zeker even het volgende filmpje op youtube of bekijk even de website: http://www.x2omedia.com/x2o-software-platform

Of toch maar liever ook eens de andere opties bekijken? Saas of on-premise of geen van beide? Als merk onafhankelijke integrator helpen we u graag naar de best passende oplossing!

Laat maar horen via de contact pagina!