Aandacht - Valt u liever op!

Aandacht – Valt u liever op!

 • Wees anders dan de anderen
 • Lok de aandacht
 • Automatische aanpassingen status panden
 • Tijdsbesparend(niet langer afdrukken papieren versie & up2date houden)
 • Interactief
 • Wereldwijd aanstuurbaar
 • Database koppeling!
 • Aanpasbaar naar keus
 • Detailrapportering (hoeveel tijd werd welk pand weergegeven)
 • Overrulen door hoofdkantoor mogelijk
 • Mogelijkheid panden (tijdelijk) in de kijker te plaatsen
 • Manuele ingave mogelijk( bv affiches, koppelingen verjaardagen, …)

Met behulp van windowscreens en digital signage wordt u niet enkel gezien en krijgt u ook de gewenste aandacht. Dit zowel door de oplettende voetganger maar ook door de toevallige voorbijganger of dit nu te voet of per auto is. Door automatische koppeling met uw database is er géén extra werk. Maar bespaart uw personeel tijd en stress door het continu te moeten afdrukken van posters en deze continu up-2-date te houden. U kan zelf beslissen welke panden je in de kijker wenst te zetten, allemaal? of enkele deze met een grotere marge? regiogebonden (bv visualiatie bij openhuizendag) of het gehele portfolio? alles per scherm aanpasbaar

Ramen naar het zuiden gericht? Nood aan een flexibele mobiele oplossing voor openhuisdagen? Een interactief scherm bij woningen te koop? 360° foto’s van de topwoningen gewenst? Contacteer ons vrijblijvend! We helpen u graag meedenken!