Zoek je naar een oplossing om enkele display’s in je bedrijf eenvoudig aan te sturen? De mogelijkheden met USB of laptop of andere omslachtige oplossingen reeds uitvoerig uitgetest en beslist dat dit toch maar niet ideaal is?

 

Eigenlijk bestaan hier meerdere eenvoudige oplossingen voor.

De oplossing die wij aanraden is de Spinetix – Diva player. Erg eenvoudig, geen software nodig, aanstuurbaar vanaf elke pc in het bedrijf, … Natuurlijk bestaan er nog andere oplossingen maar wij verkiezen deze. Waarom? 1. wij doen niet alle merken, alle producten zoals vele andere partijen maar enkel degene waar wij volledig in geloven.. De Diva player krijgt dan ook 3 jaar garantie!

Toch niet meteen overtuigd?

Bekijk dan zeker onderstaand filmpje even.

Op zoek naar een starterspakket om meteen professioneel te starten met het informeren van uw klanten en gebruik te maken van het 10 minute window? Bekijk dan zeker onze webshop !