Met verbazing zien we nog regelmatig het gebruik van een whiteboard / flipchart. Nog snel een foto nemen van het geheel vooraleer het gewist wordt, snel doormailen naar je collega’s aan de andere kant van de wereld. Een camera richten naar het whiteboard zodat toch maar iedereen via skype kan meevolgen.

Vanzelfsprekend kunnen we jullie perfect helpen aan een uitgebreid touchscreen met alle functionaliteiten erop en eraan maar wellicht is dat wat te veel overkill voor jouw bedrijf, misschien net een stap te ver.

Een perfecte tussen oplossing is de SmartKapp.

Wat dit precies is is het eenvoudigst te demonstreren via dit filmpje. Klik hier.

Toch liever dat ietsje meer? Kan natuurlijk ook, bekijk dan zeker dit even.

Niet volledig duidelijk of toch op zoek naar een touchscreen met videoconf en whiteboard functionaliteit en zoveel meer? Microsoft hub, de perfect oplossing.